Bayer 04 Leverkusen er fortsat ubesejret i 36 kampe

Bayer 04 Leverkusen scorede endnu en sejr ved at besejre VfL Wolfsburg med en score på 2-0. I de 36 kampe, der er afsluttet i denne sæson, har Bayer 04 Leverkusen været ubesejret i 36 kampe i træk, hvilket har udlignet Milan i sæsonen 1992-1993 og forventes at udligne eller endda overgå Juventus' 42-kampe ubesejrede række.hvilket gjorde mange fans iført billige fodboldtrøjerbegejstrede.

I det 37. minut af kampen scorede Tyra holdets første mål i kampen. Dette var en assist fra Grimaldo. Dette var også Grimaldos 10. assist i denne sæson, kun nummer to efter FC Bayern Münchens Sané på assistlisten. I det 86. minut tog Wirtz en trøje på og scorede sit sjette Bundesliga-mål i sæsonen, hvilket sikrede holdet sejren. Dette var første gang, Bayer 04 Leverkusen besejrede VfL Wolfsburg på hjemmebane efter 8 år.

I disse 36 ubesejrede kampe har Bayer 04 Leverkusen scoret 103 mål og kun lukket 26 mål ind. Med hensyn til Bundesliga-point er de allerede 10 point foran FC Bayern München på andenpladsen. I den tyske cup vandt de alle 4 kampe og gik videre til semifinalerne. I Europa League havde de 6 sejre og 1 uafgjort i 7 kampe, og deres præstationer var meget gode. Fans glæder sig meget til at se spillerne iført Bayer 04 Leverkusentrøjeog stå på podiet.