Real Madrid slog Napoli med 3-2 i Champions League

Champions League er en konkurrence, som enhver fodboldspiller ønsker at deltage i. Spillere vil gerne bære behagelige billige fodboldtrøjerfor at vise sig for fansene. Det er en meget cool ting at score i denne vigtige kamp, men spillere, der kan deltage i Champions League, er meget få, så mange spillere kan ikke deltage i denne konkurrence.

I anden runde af Champions League-gruppespillet sendte Real Madrid-træner Ancelotti de brasilianske angribere Vinícius Jr og Rodrygo ud med dobbeltpile. Bellingham dukkede stadig op på den angribende midtbaneposition. Fansene iført Real Madridtrøjevar meget optimistiske omkring denne unge offensive kombination, som de bragte til Napoli. skabte en masse ballade, men bragte også spændende spil til fansene.

Napoli tog føringen i det 19. minut og drev spillets rytme. Real Madrid indledte et stærkt kontraangreb efter at have lukket et mål ind og scorede 2 mål på 7 minutter, og så scorede Napoli et straffespark. Efter at stillingen var udlignet, lavede Ancelotti hurtigt udskiftninger. Modrić erstattede Kroos. I det 78. minut blev Modrićs hjørnespark afsluttet af hans modstander. Federico Valverde fulgte hurtigt op med et tungt skud og scorede et mål. Til sidst besejrede Real Madrid Napoli med 3-2.